fbpx

Milyen problémádra melyik méz vagy méhtermék nyújt megoldást?

A választ megtudod, ha elolvasod ezt az ingyenes kiadványt:

Mézes-élet könyv

Mézek és méhtermékek A-tól Z-ig

Azért, hogy ezekben a mostani zűrzavaros időkben is megőrizhesd az egészséged, megelőzhesd a betegségeket vagy gyorsabbá tedd a gyógyulást, érdemes a mézekhez és a kaptár kincseihez fordulni. 

  • De hányféle méz létezik, és melyik méz mire jó?
  • Hogyan fogyaszd vagy használd a mézeket?
  • Miért olyan különlegesek a méhtermékek?
  • Melyik méz gyógyít a leghatékonyabban?
  • Honnan lehet jó mézeket beszerezni?

Ezekre a kérdésekre is választ találsz ebben a szakértő által összeállított e-könyvben.

Kattints a gombra az INGYENES kiadványért:

Ez a praktikus mézes könyv egy olyan gyakorlatias összeállítás, ami minden szükséges információt tartalmaz arról, hogy milyen probléma esetén melyik fajtaméz vagy egyéb méhtermék lesz segítségedre abban, hogy megvédhesd és ellenállóbbá tehesd a szervezetedet, vagy könnyebben meggyógyulhass.

Évtizedes tapasztalat mézekről és méhtermékekről egyetlen kiadványban

A Mézbarlang már több mint egy 12 éve jelen van hazai a piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország legnagyobb méhek által előállított termékeket forgalmazó webáruházát és üzletét építettük fel. Mindent tudunk a mézekről, méhtermékekről, és azok leghatékonyabb alkalmazásáról.

Kötelességünknek érezzük, hogy mindezt a nagyszerű tudást átadva segítsük az embereket abban, hogy 100%-ban természetes úton megerősítsék a szervezetüket, és tisztában legyenek vele, hogy milyen betegség esetén melyik méz vagy egyéb méhtermék lehet a segítségükre. Ezért született meg a Mézes élet könyv.

Mi történik, ha a "Kérem a könyvet"-re kattintok?

Egy egyszerű űrlapot fogsz látni, amin elkérjük a keresztneved és ez e-mail címed, hogy elküldhessük Neked a könyvet. Az űrlap kitöltése csak pár másodpercet vesz igénybe. Nem kell aggódnod, mindenkor tiszteletben tartjuk az e-mail címedet, és soha nem küldünk Neked spam-leveleket, hiszen ezt cégünk irányelvei és a hatályos GDPR szabályozás sem teszik lehetővé. Nem fogjuk kiadni az adataidat harmadik fél részére sem, kizárólag mi küldünk majd Neked levelet, kizárólag egészségmegőrzés témában. Ha kéred a könyvet, azzal csakis abba egyezel bele, hogy mi küldhessünk Neked levelet.

Mit is kapok pontosan?

Pár percen belül kapsz tőlünk e-mailben egy szuper 151 oldalas gyakorlatias könyvet, amit akár ki is nyomtathatsz. A könyvben minden segítséget magadunk Neked ahhoz, hogy megismerd a különféle fajtamézek és egyéb méhtermékek jótékony hatásait. Lehet, hogy a későbbiekben is küldünk majd a mézekkel vagy más egészségmegőrző termékekkel, csomagajánlatokkal kapcsolatos további üzeneteket is, de mindezt kizárólag akkor, ha az a Te érdekedet szolgálja. Ilyen jellegű leveleket csak akkor fogsz tőlünk kapni, ha ezek segítségével még több tudásra tehetsz szert a mézekről, méhtermékekről, esetleg a gyógyteákról, illóolajokról, vagy akkor, ha a segítségükkel bővítheted ismereteidet egészségmegőrzés és a természetes gyógymódok terén, illetve ha valamilyen kihagyhatatlan akcióval jelentkezünk, amit kizárólag a Mézes élet könyv olvasóinak tartogatunk.

Ki tudom nyomtatni a könyvet?

Igen, a Mézes élet könyvet a kapott e-mailből pdf. formátumban bármikor le tudod tölteni, és ki is nyomtathatod, ha nem szeretsz a számítógéped / okostelefonod kijelzőjén olvasni. Sőt, akár tovább is küldheted az ismerőseidnek. Mi nem fogunk megharagudni érte – épp ellenkezőleg, nagyon örülünk, ha minél többen ismerik meg a mézekkel és méhtermékekkel történő egészségmegőrzés és gyógyulás-segítés 100%-ban természetes módját. Egy kérésünk azonban lenne: kérlek ne másolj a kiadványból szövegeket vagy képeket az engedélyünk nélkül, se részben, se egészben.

Kell valamit fizetnem a könyvért?

Nem, ez egy teljesen ingyenes kiadvány. Nem kérünk pénzt érte, és nem is fogunk, ezen az oldalon teljesen ingyen kínáljuk. Hogy miért? Azért, mert azt szeretnénk, ha mindenki megismerné a különféle fajtamézek és egyéb méhtermékek jótékony hatásait, és hogy melyik milyen problémán tud 100%-ban természetes módon segíteni.

Mit tegyek, ha nem szeretnék több levelet?

Megnyugtatunk, mi nem fogjuk teleszemetelni a postaládádat. De ha mégis soknak vagy feleslegesnek érzed az általunk küldött leveleket, akkor egyetlen kattintással bármikor leiratkozhatsz róluk: minden levelünkben, a levél végén biztosítunk Neked lehetőséget a további levélküldés leállítására. Megértjük a döntésed, és nem fogunk semmit sem kérdezni vagy újabb levelet küldeni. De mi azt szeretnénk, ha velünk maradnál, és követnéd híreinket a méhtermékekkel történő, természetes egészségmegőrzéssel kapcsolatban, mert rengeteg olyan hasznos információt fogunk Neked átadni, amiket sehol máshol nem hallhatsz.

Kihez forduljak, ha kérdésem van?

Ha bármi kérdésed lenne a Mézes élet könyvben olvasottakról, illetve az abban bemutatott mézekről, méhtermékekről vagy azok beszerzésével kapcsolatban, nézz szét a www.mezbarlang.hu oldalon, vagy keresd bizalommal a Mézbarlang természetes gyógymódok tanácsadóját a nyitvatartási időben (H, K, P: 9-17, Sze, Cs: 9-18, Szo, V: zárva) hívható +36 20 223-8204 tanácsadói telefonszámon, illetve írj e-mailt az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címre. Minden kérdésre válaszolunk! Továbbá szeretettel várunk újpesti üzletünkben is, a 1042 Budapest, Árpád út 52. sz. alatt, a Mézbarlangban.

Kérd most az INGYENES Mézes élet könyvet, hogy ne magadtól kelljen megtalálni a legjobb módszereket ahhoz, hogy 100%-ban természetes módon őrizhesd meg az egészséged vagy segíthesd a gyógyulásod a kaptár kincseivel!

© Minden jog fenntartva – 2021 – Mézédes Otthon Kft.